Arcette du gratin ed' Beunes

Pour ? personnes
Préparation : ?  Cuisson : ? Réfrigération : ??.

  • 2 oeufs
  • 60g d'crème fraiche
  • 60g de lait
  • sé et poife
  • échalotes
  • peum'tierre
     
  1. Touiller 2 oués (oeufs) avec 60g d'crème fraiche, 60g de lait, sé et poife.
  2. Dins eun' paielle, té meys un morcieau d'burre, des échalotes copées in tiotes lamelles et té les fais arvénir.
  3. Dins un plat, té mets eun' couche ed'pétotes (ou bien des peum'tierre), eun'couche d'échalotes, et t'arcomminches eun'paire ed'fos.
  4. Pis té verses tin touillache ed'sus et té querques ed'gruyère.
  5. Té laiches cuire 20 minutes dins ch'four (th.6/7)

P.S. Tém'in dira des nouvelles !